maanantai 29. joulukuuta 2008

Ilves (Urho Kekkosen katu 4-6), Tavastia (Urho Kekkosen katu 4-6)

HYVÄ LUKIJA

Merkinnät ovat noin kuukauden takaisista tapahtumista. Ladytron ei ole tänään keikalla Tavastialla.


Ilveksen rokkimenu on kerta kerralta enemmän perinteisen ruokalistan oloinen. Maija Vilkkumaan nimellä varustettu lista on vuohenjuustopainotteinen. Silmänruokaa tarjotaan myös. Koska Ladytron on illalla keikalla seinän takana, bändi on tullut tankkaamaan apetta. Mira Aroyon koipi on kipsattu, mikä saa tämän koleankauniin naisen näyttämään entistäkin ristiriitaisemmalta.

Hanassa on tarjolla jälleen kerran Blackthornia. Kevytmielisesti tuo mauton siideri huuhtelee mehukkaan kanahampurilaisen jäänteet kurkusta alas.

Tavastia on aina rujo, räjähtänyt, reunoiltaan kulunut. Vanhan keikkapaikan taika pitää. Portsarit kohtelevat asiakasta asiallisesti, mutta baarin puolella työskennellään herne nenässä ja sormi peräaukossa. Lieneekö ohje tullut pomolta, että saataisiin dokaaminen vähenemään keikkojen aikana? Samasta syystä baarissa myydään – silloin, kun myyjä muistaa olevansa palveluammatissa – ainoastaan Koffin tuotteita.

Tosin halvemmalla ja helpommalla Merimaa pääsisi, jos antaisi monoa koko anniskeluhenkilökunnalle ja korvaisi baaritiskin kahvi- ja limsa-automaatilla.

Ei kommentteja: